dilluns, 12 de febrer del 2024

Presentem el 6è GP de Marxa «Ciutat de Gavà»

El Club Atletisme Gavà, per iniciativa de la seva Escola i la Secció de Marxa, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gavà, la Federació Catalana d'Atletisme, la Real Federación Española de Atletismo i el suport dels patrocinadors, celebrar el pròxim 9 de març de 2024, a l'Estadi Municipal La Bòbila de Gavà el 6è Gran Premi de Marxa «Ciutat de Gavà».


Amb aquesta sesena edició del Gran Premi de Marxa «Ciutat de Gavà» esperem tornar a comptar amb els millors atletes de l'especialitat, i com una nova demostració que el nostre club està abocat en el desenvolupament i promoció d'aquest esport, i consolidar aquesta prova al calendari atlètic català.

Aquest esdeveniment ve a afegir-se a altres competicions pròpies que desenvolupem durant l'any, com el Cros «Ciutat de Gavà»Trofeu Promoció - G.P. Fira dels Espàrrecs, el Meeting de Veterans «Ciutat de Gavà» o el Criterium de Llançaments «Ciutat de Gavà».

Esperem convertir a la ciutat de Gavà en un referent en totes les disciplines de l'atletisme, amb el millor nivell possible i on els nens i nenes del nostre club puguin practicar l'atletisme en qualsevol de les seves modalitats en les millors condicions possibles.